28, 29 en 30 december


Boogplein Winsum

Jaap Stevens staat uniek kunstwerk af!

Jaap Stevens staat uniek kunstwerk af!

Ten bate van Zwembad de Hoge Vier, Broezen doe je hier met veel plezier, stelt Jaap Stevens een  uniek schilderij ter beschikking!

Op dit kunstwerk kan geboden worden. Het startbedrag is vastgesteld op € 250,-, de minimale prijs voor dit kunstwerk.

Bieden kan via ons emailadres:  info@winsumerglazenhuis.nl

Vanaf 10:00 uur vrijdagochtend stopt de bieding via ons emailadres, echter de bieding wordt daarna voortgezet in de tent van het Winsumer Glazenhuis. Om 13:00 uur stopt het bieden definitief. Vanzelfsprekend gaat het kunstwerk naar degene die het hoogste bod heeft gedaan.

Jaap Stevens is geboren in 1948 te Groningen en woont sinds 1975 in Winsum. Vanaf zijn jonge jaren creëert hij al prachtig werk met potlood, pen en penseel. De invloed van opleidingen als Famous Artists en later zijn werk als grafisch vormgever is duidelijk zichtbaar in zijn pentekeningen en schilderijen; zeer fijntjes en soms haast fotografisch. Zijn liefde en bewondering voor de natuur en landschap komen in vele van zijn werken tot een boeiende expressie.

Stevens is een veelzijdig kunstenaar: een bezoeker op één van zijn exposities merkte op dat het leek of er een aantal kunstenaars exposeerden. Naast realistische schilderijen van landschappen, maakt hij ook abstracte werken, portretten en naakten. De laatste jaren geeft hij teken- en schilderlessen.

Het startbedrag bedraagt € 250,-.

“Het Wad bij Lauwersoog”