28, 29 en 30 december


Boogplein Winsum

Zonder onze sponsoren kunnen wij een dergelijk evenement niet organiseren. Daarom zijn wij erg blij dat we jaar op jaar gesteund worden door enthousiaste ondernemers die ons een warm hart toedragen. Hieronder vindt ziet u een overzicht van onze sponsoren.

Zelf sponsor worden? Neem dan contact met ons op

Terpstra Groningen Mazda en Alfa Romeo dealer Hoofdsponsor

Bij Terpstra Groningen ervaart u de ultieme Mazdabeleving van het Noorden. Als dé dealer voor de gehele provincie Groningen en de regio Assen heeft ons familiebedrijf ruim 40 jaar Mazda-ervaring. Daarmee levert Terpstra Groningen op de autoboulevard Driebond in Groningen persoonlijke, klantgerichte service aan iedere bezoeker, of het nu gaat om onderhoud of reparatie of om een nieuwe auto, occasion of nieuwe accessoire bij uw Mazda.
"Wij staan altijd voor u klaar en houden de lijnen kort. Door ons betrokken team kunnen wij altijd op korte termijn iets voor u betekenen."

Bezoek de website

Frissekom | Creatieve Communicatie

Frissekom is een creatieve design studio die ervoor zorgt dat merken en bedrijven worden verbonden met hun doelgroep. De creatieve communicatie wordt door Frissekom vormgegeven dmv websites, huisstijlen, campagnes en animaties. Kortom, je kunt bij Frissekom terecht voor alles op het gebied van de uitingen voor jou bedrijf / stichting.

Bezoek de website

Sportscom.nl

SportsCom.nl is gespecialiseerd in het leveren van diverse faciliteiten tijdens evenementen, zoals: geluidsvoorzieningen, tijdwaarnemingsystemen, jurywagens, podiumwagens en meer… Kortom, een compleet pakket voor het zorgeloos laten verlopen van uw evenement.

Bezoek de website

Fourmedia

Fourmedia is een jong bedrijf dat in 2010 is opgericht door Jules Bloemen. Wij hebben een expertise op het gebied van Broadcast & Crossmedia Technology. En wij richten ons op cross-mediale toepassingen. Hierbij worden oplossingen gecreëerd die de barrières tussen de verschillende media doorbreken

Bezoek de website

Compèl Computers

Compèl Computers is dé computerspecialist van het hoge land. Met meer dan 25 jaar ervaring is dit team computerspecialisten niet meer weg te denken uit het dorp Winsum. Je kunt er terecht voor al je computerproblemen, van eenvoudige "hoe werkt mn muis" tot zakelijke vraagstukken over servers en netwerken. Met een mooie (ruim opgezette) winkel is er altijd ruim voldoende keus in de nieuwste laptops, tablets en computers.

Bezoek de website

Broadcast Service Noord

Zonder de techneuten van Broadcast Service Noord geen uitzending. Met hun know-how zorgen zij ook dit jaar weer dat het Winsumer Glazenhuis in de ether is en blijft. Ze verzorgen voor lokale (commerciële) omroepen de inrichting en geheel of gedeeltelijke het vervanging van de studio en alle aanverwante componenten.

Bezoek de website

BKF Kraanverhuur

BKF is een dienstverlenend bedrijf dat hijswerk verricht voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met een personeelsbestand van 55 medewerkers en een uitgebreid kranenpark van zo’n 40 mobiele hijskranen, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. De capaciteit van de hijskranen varieert van 35 tot en met 220 ton.

Bezoek de website

Veldman & van Dijk

Veldman en van Dijk is een zelfstandig opererend administratiekantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Leens, in de gemeente de Marne in Groningen. Sinds 1997 behartigen wij de fiscale en administratieve belangen van zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio.

Bezoek de website

APB Verzekeringen

De adviseurs van APB Verzekeringen begrijpen dat je jouw verzekeringen goed op orde wilt hebben. Gevestigd in het Groningse Winsum levert APB Verzekeringen al 23 jaar advies op maat aan haar klanten in de provincie Groningen. Van Winsum tot Stadskanaal en van Groningen tot Delfzijl: we helpen iedere particulier én ondernemer bij het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Bezoek de website

Everts Winsum

Een bekend gezicht voor Winsum en omstreken: Aannemings- en Grondverzetbedrijf Everts Winsum. Met een grote en diverse klantenkring in meerdere sectoren zorgt Everts Winsum al meer dan 35 jaar voor allerlei werken in de Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW).

Bezoek de website

Timmerbedrijf de Boer

Timmerbedrijf de Boer is het adres voor al uw bouw- en verbouw vraagstukken. Van nieuwe kozijnen tot aardbevingschade aan uw woning. In alle gevallen bent u bij Timmerbedrijf de Boer aan het juiste adres.

Bezoek de website

Meijer 4in1 Service

Meijer 4in1 Service is de specialist op het gebied van machines en gereedschappen voor tuin- en park en de kleine bouw. Meijer 4 in 1 Service verhuurt en verkoopt, keurt, onderhoud en repareert dagelijks allerhande machines en gereedschappen met een klein team van specialisten.

Bezoek de website

Stichting Promotie Winsum

Stichting Promotie Winsum zet Winsum weer op de kaart! Als sinds enkele jaren is deze stichting met veel enthousiasme en gedrevenheid om allerlei evenementen te organiseren in het mooie dorp Winsum. En dit werpt zijn vruchten af, want Winsum staat inmiddels weer goed op de kaart. Kortom er is altijd wel wat te beleven in Winsum!

Bezoek de website

Zeilmakerij Brouwers

Zeilmakerij Brouwers is al jaren een begrip in het noorden van het land. Decennia lang leveren wij maatwerk op het gebied van zeildoeken en dekkleden in de sectoren Agrarisch & Industrie, Recreatie en Transport. Daarnaast verhuren wij ook feesttenten. Friesland, Groningen en Drenthe behoren tot ons werkgebied, maar ook daarbuiten bevinden zich tal van onze klanten, zowel bedrijven als particulieren.

Bezoek de website

Autoservice Knoop & Dijkstra

Autoservice Knoop en Dijkstra is een jong en dynamisch autobedrijf gevestigd aan Het Aanleg 18B in Winsum.
Bij ons kunt u zowel particulier als zakelijk terecht voor Groot of Klein Onderhoud aan Auto Camper Caravan of Heftruck , Reparatie, Airco, Uitlijnen, Accu's, Uitlaten, Schade, Motor revisie en APK keuringen aan Auto's en Campers van alle merken.
Ook voor een betrouwbare Occasion bent u bij ons aan het juiste adres.
Klantvriendelijkheid, kwaliteit, betaalbaarheid en flexibiliteit staan bij ons centraal.
Tot ziens in ons autobedrijf.

Bezoek de website

Lavant Office Solutions

Sinds 2014 is Lavant Office Solutions leverancier van producten en diensten op het gebied van documentmanagement. Naast het leveren van printers, scanners en multifunctionals biedt Lavant slimme oplossingen op het gebied van documentenbeheer. Deze oplossingen zijn gericht op het optimaliseren van de documentstromen binnen uw organisatie.

Besparen en ontzorgd worden met slimme printoplossingen van Lavant Office Solutions.
Lavant is dé printer specialist. Koop, lease, huur, alle mogelijkheden kunnen geboden worden. Voordelig printen zonder lange contracten!
Lavant adviseert u over de beste samenstelling van de hardware binnen uw organisatie op het gebied van kopieer- en printapparatuur.
Altijd gebaseerd op Uw specifieke eisen en wensen. Hierbij kunt u denken aan scanners, printers, kopieerapparatuur en multifunctionals.

Bezoek de website

Bouwman Financieel Advies

Adviseur in Winsum
Bent u op zoek naar advies over verzekeringen , een hypotheek of pensioen in Winsum? Bouwman Financieel Advies voorziet particulieren, MKB bedrijven en ZZP-ers van persoonlijk financieel advies.

Met onze jarenlange ervaring kijken wij vakkundig welke verzekeringen bij uw persoonlijke situatie en wensen passen, niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst!

Bezoek de website

Slagerij Hasper

Slagerij Hasper is al 18 jaar een vertrouwd gezicht in Winsum.
Met ons enthousiast team staan wij graag voor u klaar.
Voor lekkere producten en kwaliteit komt u naar Slagerij Hasper, de zaak vol smaak!

Bezoek de website

Garage Boersma

Wij zijn dé occasion specialist en dealer voor de regio Groningen. Al ruim 40 jaar zijn kwaliteit, service en tevreden klanten ons uitgangspunt.
Waarom autobedrijf Boersma?

U kunt bij ons terecht voor het kopen van zowel nieuwe auto’s als ook occasions in verschillende prijsklassen. Hier kunt u een vrijblijvende proefrit voor aanvragen. Ons zorgvuldige team staat voor u klaar voor de beste service en onderhoud. Ook kunt u bij Autobedrijf Boersma auto’s huren. Wij staan altijd voor u klaar

Garage Boersma te Winsum steunt met veel plezier de Hoge Vier, wij zijn een dynamisch bedrijf waar altijd wat te doen is en daarom vinden wij ook onze gezondheid en bewegen erg belangrijk.
Verkoop, verhuur , reparaties en schade alles is mogelijk Bij Garage Boersma te Winsum.

Bezoek de website

Vijf jaar geleden hebben de heer P.T. van der Scheer en Rolf Nieuwold elkaar gevonden en hun ervaring en expertise gebundeld en aangeboden in een nieuwe fietsenzaak op het Aanleg te Winsum in combinatie met de Hubo Bouwmarkt en andere bedrijven van de heer van der Scheer.

Rolf Nieuwold heeft altijd de ambitie gehad om ooit een eigen fietsenzaak te hebben en heeft uitgesproken ideeën over de presentatie en verkoop van nieuwe fietsen in combinatie met het onderhoud van bestaande fietsen. Van der Scheer Tweewielers heeft daarvan dankbaar geprofiteerd, totdat de heer van der Scheer het mogelijk maakte om de zaak over te nemen.

Toen kwam Gert Nieuwold in beeld, die ook al enkele jaren ervaring heeft in de autobranche als partsmanager en als ondernemer in Winsum met verkoop- en serviceverlening op ICT terrein.

Twee neven, die een deel van hun jeugd gezamenlijk zijn opgegroeid en elkaar door en door kennen en vertrouwen en daarom ook snel elkaar hebben gevonden in een gezamenlijk bedrijfsplan van NIEUWOLDfietsen. De overnamegesprekken met de heer van der Scheer kwamen in een stroomversnelling en konden tot wederzijdse tevredenheid worden afgerond. Wij hebben allebei een technische achtergrond, de één in fietstechniek, de ander in autotechniek en ICT. Wij gaan samenwerken en elkaar versterken en willen u in Winsum en omtrek het beste bieden op het gebied van eigentijds fietsplezier.

Bezoek de website

Zelf sponsor worden? Neem dan contact met ons op